Hva vi føler om reklamen av HUSET PÅ TV2

Vi teller ned og er så spente, HUSET på TV2 er vår reise mot vårt drømmehus. Det er så rart å se seg selv og høre seg selv på TV, det er jo noe man aldri har gjort før. Når reklamen ruller over TV2 så må vi jo le litt, for vi syntes det er litt spesielt på en god måte. 

Hver gang reklamen kommer så låter det slik i stua : "Hysj! Nå kommer den på TV!" og alle sitter som tente lys å følger med, for vi er nok like spente som mange av dere der ute som har tenkt å følge med på HUSET.  

Det vi kan si er at vi har en haug med sommerfugler i magen, en mengde med tanker i hode og kjenner at vi gleder oss til det begynner. Det har vært vår livs reise sammen, aldri har vi følt så mye glede, frustrasjon og hatt så mange følelser i sving. Og vi kan begge skrive under på at det å pusse opp kan både være mestring og noen tårer. Alt skal ikke alltid gå på skinner og veien trenger ikke nødvendigvis være enkel, men så lenge man er glad i hverandre så får man til det aller meste sammen. 

 

I dag blogger vi litt om hønene våre og Vilma.  

Når vi først tenkte å skaffe oss høner så kunne vi veldig lite om høns, og det er utrolig mye å lære om høns fant vi ut etterhvert. Vi meldte oss inn i grupper og forum for å lære oss mest mulig. Når vi nå skulle velge høner havnet vi på en rase som heter Dverg Silkehøns. 

Dette er noen rolige og tillitsfulle høner med fjær som silke. 

Vi kjøpte hønene for to år siden og flokken har med tiden vokst og trives godt her hjemme. Før vi skulle få hønene var det viktig at vi hadde et isolert sted med rugekasse og de fasiliteter høns trenger. 

Vi startet opp vårt aller første prosjekt sammen, der vi nå skulle skape ett lite hønsehus. Vi handlet inn gipsplater, isolasjon, plank, sparkel, spiker og startet arbeidet. 

Etter noen dager var rommet klart, noe skjevt og sjarmerende, men klart godt nok for hønene våre. Her holder varmen seg og de fikk god plass å røre seg på. 

Deretter kom vi til utegården, den måtte sikres for rovdyr. Vi fikk hjelp av svoger Roger med gravemaskinen slik at nettingen ble plassert 40cm ned i bakken. Nå var resten opp til oss, vi handlet netting og satte opp planker og sammen fikk vi laget en utegård til hønene. 

Vårt aller første prosjekt var nå fullført :-) 

VilmaVilma kom til oss i fjor, hun flyttet inn da Andrea lenge hadde ønsket seg ett dverghamster. Andrea viste oss hvor flink hun var med dverghamsteret til sine bonus-søskenbarn hver gang vi var der og det var da vi virkelig forstod hvorfor hun skulle få Vilma. Dagen Vilma flyttet inn var helt spesiell, Andrea viste ingenting og vi overrasket henne her hjemme med Vilma. Andrea ble så glad at hun gråt av glede, og har siden den dagen alltid snakket om Vilma som "barnet sitt" :) Og vi er stolte bestemødre :) 

 

Klem Linn og Tina 

2 kommentarer

Nina

24.02.2017 kl.05:50

Så flinke dere er! Jeg syns dere er kjempetøffe som går på slike prosjekter sammen. Det styrker nok både selvtillit, kjærlighet, samhold og forhold 💞 Å ha dyr i heimen er en kjempefin greie for både barn og voksne. Så fint å lese om hvordan Andrea viste dere hvordan hun kunne ta vare på et dverghamster, og at dere etter det overrasket henne med et 🐭 De er fine og morsomme små vesner💞 Kan vel bråke litt på natta, men ellers veldig kos å ha😊

Gleder meg til å følge dere både her på bloggen og på TV2.

Masse lykke til!!🌟🌟🌟

husetlinnogtina

24.02.2017 kl.08:14

Nina: Tusen takk ?? ?

Skriv en ny kommentar

husetlinnogtina

husetlinnogtina

0, Nes i Akershus

Vi er Linn og Tina fra TV2 sitt nye program HUSET som har premiere 8.mars!

Kategorier

Arkiv

hits