PREMIEREFESTEN ER I DAG, HUSET TV2

I dag er dagen vi har ventet lenge på, nå i dag onsdag klokken 20:00 på TV2 starter programmet HUSET. Der er vi to deltakere, nå skal dere få se oss to pusse opp med følelser, utfordringer og prøvelser. I dag har vi ett tonn med sommerfugler i magen, og de har selvfølgelig "alle regnbuens farger overalt" :) 

Vi har enda ikke sett ett eneste klipp fra serien, så vi er like spente som dere. Det som er så godt er at vi har en så fin heiagjeng som heier på oss, det gir oss veldig mye, TUSEN TAKK til alle som følger og liker sidene våres. 

 

 

Premierefesten blir med resten av deltakerne og produksjonsselskapet, det gleder vi oss masse til. Det skal bli så hyggelig å se alle sammen igjen, en herlig gjeng som er lett å bli glad i. Fra i dag vil alt vi har sagt og gjort bli vist på TV2 hver onsdag fremmover, følg med! KL. 20:00 

 

 

 

 

 

Det vil etter hvert program komme oppdateringer på både bloggen og på Facebook, så følg med her også. 


Portrettintervjuet var også litt artig se, det er spesielt å se seg selv på opptak. Dette skal bli spennende 

fremover :) Det intervjuet ligger på TV2´s facebookside om du ikke har sett det. Vi har også delt det på vår facebookside "HUSET LINN OG TINA"  

 

KLEM 

LINN & TINA 

 

Én kommentar

Andreas

30.04.2017 kl.14:56

Fin stue dere laget!!! Og hvilken rett bevart dommer gir seieren til noen som IKKE har et spisebord i stua si!, i samme etasje som man har kjøkkenet?!? Helt bak mål.

husetlinnogtina

06.05.2017 kl.23:47

Andreas: takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

husetlinnogtina

husetlinnogtina

0, Nes i Akershus

Vi er Linn og Tina fra TV2 sitt nye program HUSET. Onsdager kl 20:00

Kategorier

Arkiv

hits