09.03.2017

Det aller første møte med huset
 

I det vi kjører mot Mogreina kjenner vi alle sommerfuglene i  fly rundt i magen, vi er så spente og vet nesten ikke hvor vi skal gjøre av oss. Vi vet ikke hvem de andre deltakerne er eller hvordan de ser ut.

Vi svinger opp mot husene i Mogreina, og de er kjempe stilige! Det er nesten så det lukter nytt treverk. Skjelvende av spenning får vi beskjed om å vente på tur og vi har enda ikke hilst på de andre deltakerne. Endelig blir det vår tur til å se huset fra utsiden, det er stort, moderne og helt nytt!

 

 

 

Entré

Vi ankommer Mogreina og får beskjed om å plukke oss hver vår hjelm, under hjelmene ligger det nøkler med ulike farger på. Jeg og Linn blir enige om at Linn skal plukke hjelm og vi er spente på hvilke hus vi vil få.

Spenningen er å ta å føle på og vi plukker det grønne huset, vi hadde et håp om å få en av husene på enden og det fikk vi! Første huset på rekka, strålende fornøyde med plukking av hjelm.

I det vi kommer inn får vi et bilde av hvordan vi kunne tenkt oss å ha det inne i huset, det er litt vanskelig å se for seg alt, men vi prøver så godt vi kan. Veggene er kledd med isolasjon og gulvet er  av betong. Her skal det jobbes er tanken som svirrer i hodet.
 

Den første oppgaven vi tar fatt er gangen, et relativt lite rom å begynne med, vi har ikke peiling på hva eller hvor vi skal begynne. Veggene må kles, det må males, legges gulv og listes. Av alt listverk på monter har Linn handlet hulkillister, det var ikke så enkelt å gjære i utgangspunktet da man aldri har gjort det før.

Ingen av oss har kledd vegger, ingen har lagt laminat eller listet tak og vegger så vi er relativt spente på om vi kommer i mål med denne oppgaven. Våres første rom sammen, dette skal vi få til!
 

 

 

 

 

Vi kler veggene og rommet tar allerede form, fargen på veggen i gangen er det Tina som plukket ut, den Pilasterblå veggen er en fin farge å komme hjem til. Vi plukket oss en tapet som ser ut som tre, noe som vil passe vår smak godt da vi liker ett hjem med ulike elementer.

 

 

 

 

Vi følte oss veldig flinke da vi endelig kom i mål, veggene ble malt og tapetsert og gulvet lagt, vi manglet ikke noe frem til innlevering og kom oss i mål.

Vi ser selv i ettertid tenkt at vi kunne hatt en del andre elementer i form av oppbevaring i gangen, den ble nok litt enkel i forhold til det dommerne var ute etter.

 Tapeten er i fra Riviera Maison - Den er kjøpt på Montèr 

Gulvet er Opus enstav XL - Kjøpt hos Montèr Klem Linn & Tina 
 

Én kommentar

Isabelle Nathalie

09.03.2017 kl.14:23

så spennende æ gitt :-D

husetlinnogtina

16.03.2017 kl.12:40

Isabelle Nathalie: :-D

Skriv en ny kommentar

husetlinnogtina

husetlinnogtina

0, Nes i Akershus

Vi er Linn og Tina fra TV2 sitt nye program HUSET. Onsdager kl20:00

Kategorier

Arkiv

hits