HUSET TV2 "soverom"

Etter gangen var ferdig ble tilbakemeldingene slik vi hadde tenkt, lite oppbevaring og en enkel gang. Det Sander sa var noe vi tok med oss videre, han skulle ønske vi tok i bruk skikkelig materialer, råmateriale. Dette fikk oss til å tenke litt utenfor boksen, og vi lagde en plan på hvordan vi skulle få tid til å utfolde oss kreativt samtidig som vi nå skulle bygge opp hele soverommet våres. 

 

Vi forstår fort at vi trenger litt hjelp for att vi skal kunne lage ting vi ønsker, vi har aldri pusset opp ett hus i hele vårt liv og med den korte tiden vi har til å ferdigstille rommet søker vi hjelp hos faren til Linn. Han slår opp alle platene på veggene, der sparte vi inn tid slik at vi kunne lage innredningen til garderoben og sengegavlen vi har drømt om å lage i lang tid. 

Dette rommet skulle vi leke oss litt med farger, vi bruke fargen Demring og Diskret. Tina setter i gang å sparkle taket for harde livet, det har ikke vært noe ros å få for sparkle-jobben hittil og det er like ?skummelt? hver gang taket skal tas.

 

Veggen bak senga blir dratt med opp i taket og der veggene møtes i hver sin farge. Dette gir rommet en ro som vi begge kjenner med en gang. Vi handlet alt interiøret på kremmerhuset og Jysk. Lampen kjøpte vi på Bohus.  

Sengegavelen og garderobeløsningenen er beiset med to ulike beistyper, SJØSAND OG HVITKALKET. Vi er helt forelska i den beis mixen, det gir ett så nydelig uttrykk og ligner litt på drivved. Den fargen gir automatisk ro i sjela. 

Sengegavlen laget vi av planker, der vi målte opp etter senga hvilken størrelse vi ønsket. Det er en billig og enkel løsning for de som ønsker en landlig og rolig stil på soverommet.

Tusen takk til alle som tar seg tid til å stemme på oss, hver eneste stemme teller allerede nå mot finalen <3 

 

Klem Linn og Tina 

5 kommentarer

Monica

15.03.2017 kl.21:28

Dere hadde det mest behagelige soverommet! :) heier på dere :)

husetlinnogtina

16.03.2017 kl.12:40

Monica: Tusen takk ?

Sjøhund

16.03.2017 kl.21:34

Hvordan planker er brukt i sengegavlen?

husetlinnogtina

21.03.2017 kl.10:50

Sjøhund: kjøpte en av de smaleste plankene de hadde på Montèr, nå husker jeg ikke målene eksakt men tror de var 8-9cm brede :-)

Hege

24.03.2017 kl.06:20

Tøft å se dere i action! Liker stilen Deres og heier på dere 😄 hilsen Hege på JYSK

husetlinnogtina

12.04.2017 kl.21:33

Hege:
Så innmari koselig at du heier! Plutselig sees vi på Jysk :D

Skriv en ny kommentar

husetlinnogtina

husetlinnogtina

0, Nes i Akershus

Vi er Linn og Tina fra TV2 sitt nye program HUSET. Onsdager kl 20:00

Kategorier

Arkiv

hits