ENDELIG VÅR TUR

Fra soverom til bad

Selv er vi veldig fornøyde med soverommet vi nå har fått til, endelig ett rom uten lister i taket! Ett rom fylt med god harmoni og ro. Tina sover bedre på dette rommet en hva hun gjør hjemme. Rommet er så perfekt som vi kan få det for oss selv.

Vår neste oppgave nå er badet, dette er et rom vi begge har gruet oss veldig til. Badet er en av de viktigste rommene i huset, det burde brukes materialer som tåler mange år med aktivitet i et hus. Her hadde vi tenkt å flislegge selv, helt til vi fant ut hvor vanskelig det kunne være å legge fliser på 60x60. 

 

Etter en haug med ringerunder finner vi ett firma som kan ta jobben! Endelig tenker vi. Når vi har smurt membran hele natten og flisleggeren kommer tidlig dagen etter får vi beskjed om at membranen ikke er tørr! Vi gir badet enda 4 timer på å tørke.

Han kommer tilbake for å starte leggingen, men det stopper seg fullstendig opp da det viser seg at veggene er skjeve og alt må rives! Ikke vet vi hvorfor de er det og det eneste vi vet er at dette må vi gjøre enda en gang, tusen tanker svirrer i hodet og Linn bruker en av sine beste egenskaper, hun reagerer og med en reaksjon i takt med gode løsninger er vi i gang med rivningen på under fem minutter etter vi fikk beskjeden. 

Ikke nok med at vi har hatt to timer søvn for å bygge opp badet er vi nå nødt til å rive det ned igjen. Arbeidet tar tid og vi vet ikke om vi kommer i mål med badet til innleveringsfristen.

 

Timene går å flisleggere er ikke billig i lengden, vi engster oss litt for summen da vi har ett budsjett å gå etter. Dette er noe vi prøver å holde styr på, men en jobb skal heller ikke slurves med på grunn av tid og penger.

 

Vi har designet drømmebadet våres, flisene er av god kvalitet og enormt holdbare.

I det flisleggeren driver inne på badet er vi i gang med ny baderoms innredning, den vi først bestilte (som vi bestilte litt spontant) vil ikke passe med flisene våres. Dermed bestemmer vi oss for å finne noe gratis på Finn.no da vi forstår at det kan gå utover budsjettet ved å bruke flisleggere.  Ett bad er viktig og vi er glade for at flisene er tette, rette og riktig lagt. 

Linn suser av gårde på finn i det hun finner ett gammelt bar møbel, GRATIS! Helt perfekt! Hun kaster seg av gårde i bilen og vi fikk endelig ett lite prosjekt å starte på. Det startet med å pusse ned møbelet for å beise det opp i beisen vi er så glad i. Den sitter også på sengegavlen og garderobeinnredningen våres.
Vi bestemmer oss til slutt å skru av døren i front og går for en åpen løsning på innredningen.

Vi har kjøpt en rund vask som vi plasserer oppå benken og det skaper en enormt god og fin stemning på badet.

ENDELIG VANT VI! Vi er så glade for at det ble oss! Etter så mye slit og skjevheter så kom vi endelig i mål! Vi har gitt alt av oss selv og vi ga aldri opp,det ga oss seieren denne gangen. Tips for oppussingen: Når du føler du har mest lyst å gi opp, så finnes det alltid en vei ut og opp :) GI ALDRI OPP! 

Selv er vi meget fornøyde med badet vi har designet, det er et bad som gir en følelse av å være på spa.

Klem Linn & Tina <3

3 kommentarer

hege sjøli martinsen

22.03.2017 kl.22:09

Endelig jenter ble det deres tur og det var så vell fortjent :)

husetlinnogtina

23.03.2017 kl.11:54

hege sjøli martinsen: Jippiii :-)

Aurora

26.03.2017 kl.06:07

Hei. Hvordan har dere beiset treverket? I hvilket rekkefølge, og hvor kort tid mellom strøkene? Det så veldig fint ut :)

husetlinnogtina

12.04.2017 kl.21:34

Aurora: Hei Aurora :) Vi beiset med hvitkalket først og sjøsand etterpå, det skal visst tørke, men det var ikke alltid vi hadde tid til :)

Skriv en ny kommentar

husetlinnogtina

husetlinnogtina

0, Nes i Akershus

Vi er Linn og Tina fra TV2 sitt nye program HUSET. Onsdager kl 20:00

Kategorier

Arkiv

hits