Stua vår i koselige Mogreina

STUA VÅR                 

Nå skal stuen stå klar, i stuen har vi tenkt å ha spisestue også. Det er et stort ønske å få inn en rund spisestue og vi har leitet sånn for å finne en. . Vi handlet verdens fineste spisestue på Bohus. Den er rund, behagelig og stor med plass til mange, den er designet av Halvor Bakke, og er kanskje det eneste design-relevante vi har i huset. Vi ønsket oss ett samlingspunkt som er sentralt og sosialt, det fikk vi virkelig til! Det ser vi allerede nå når de andre deltakerne sitter inne hos oss, det er mye mer sosialt med et stort rundt spise-stuebord som i seg selv bare skriker sosialt og koselig!Blomsterbutikken var stengt tidlig morgen ved innlevering, Linn tok fatt i fantasien og dro langs E6. Der fant ho fine furukvister som vi kunne bruke til pynt. Det ble så fint! Vi bruker samme gulv som vi har gjort i tidligere rom, gulvet er kjøpt på Montèr :) Opus. 

 

Vi valgte en kontrast vegg med fargen Byge, det er en av fargene vi elsker! Linn fikk leke seg litt på den kreative fronten og hun stod på å laget trekant hyller over tven. Det ble kjempe stilig! Vi hadde planer om et møbel vi fant på Finn.no, men det var virkelig et av de større bomkjøpene vi har hatt hittil i prossessen. Møbelet var turkis og lilla, og malt så mange ganger at vi tenkte at dette får vi ikke gjort pent. Det resulterte i at Tina satte igang med håndsag og hobbyplater klokken 03.00 om natten for å få til et tv møbel, Sander kritiserte måten det var laget på, men jeg kan ikke si noe annet at jeg er fornøyd med tanke på at det ble laget med håndsag for å ikke vekke naboene i Mogreina og for å få ferdigstilt rommet til bedømming. Det er et tvbord som funker iallfall.

Vi hadde planer om å få opp noen hyller over sofaen, men det fikk vi ikke tid til. Det stod 5 håndverkere og oss i rommet bare en halvtime før innlevering, da hadde vi igjen listing og småplukk... Da ble Tina stresset, en av de første gangene tenker vi at hun har reagert i forhold til tid og innlevering. Men vi kom i mål med det viktigste, vi ble ferdige.

 

Veggen bak sofaen ville dersom vi skulle blitt boende blitt dekorert med familie bilder, Tina elsker å ta bilder og fylle veggene med dem :-)

Pappaen til Linn var til god hjelp og til en forandring skulle han selvfølgelig betales som alle andre håndverkere, vi er så glad for at han alltid stiller opp når det trengs. Det setter vi så pris på. <3

Vi er veldig fornøyde med fargene vi har vagt i stua, det er kalkmaling med fargekoden sement, de lyse veggene er malt med morgendis og kontrast-veggen vår er malt med byge.

Vi elsker den nye spisestuen, den er unik og har virkelig satt prikken over ien i stua.

Som de menneskene vi er, elsker vi det sosiale og utvikler drømmehjemmet etter vårt sosiale behov. Her skal vi kunne feire bursdager, jul, påske og andre høytider der vi alle samles. Her skal Andrea kunne ta med seg vennegjengen og her skal det være plass til alle.

Og her vil vi at alle skal føle seg hjemme.

 

Klem Linn og Tina <3

11 kommentarer

Malin

05.04.2017 kl.22:25

Hei! Hvor har dere kjøpt de fine stolene til spisestuen? :-)

husetlinnogtina

12.04.2017 kl.21:35

Malin: Hei Malin! Den er kjøpt på Bohus, det er Halvor Bakke sitt design :)

Magnus

05.04.2017 kl.23:18

Hei! Hvor kan jeg stemme på dere? :)

husetlinnogtina

12.04.2017 kl.21:36

Magnus: Hver onsdag mellom 20:00-21:15 kan du stemme på www.tv2.no :)

Therese Aspvik

06.04.2017 kl.19:53

Fantastisk gøy å se deres utvikling og de andre fra starten av! Godt å se flere jenter i dagens samfunn vil også gjerne klare de store oppgavene. UTMERKET! :) Vi lever jo for å feile for å kunne lære å mestre motgang, frustrasjon og ikke minst å knekke mestringskoden. Husker godt min første tid i Skanska. Den følelsen når man klarte en stor oppgave med glans er da ubeskrivelig!

Ønsker dere all lykke til med de siste innspurtene! ♥️

husetlinnogtina

12.04.2017 kl.21:38

Therese Aspvik: Så hyggelig! Ja, det er som vi sier til mange : Om man ikke har damekjærest så kan man i det minste ta med seg ei venninne man vet man jobber godt med og pusse opp. For vi damer kan jammen mer en vi tror :) Tusen takk for det <3

Kenneth Engeland Smith

10.04.2017 kl.10:02

Hei Linn og Tina!!

Jeg vil bare si at jeg elsker stilen deres, og har i alle programmene elsket alle rommene. Samtidig er ikke dette så vanskelig med to ekstremt fantastiske personer. Jeg håper så inderlig at dere vinner hele huset.

Klem fra Kenneth <3

husetlinnogtina

12.04.2017 kl.21:38

Kenneth Engeland Smith: Tusen takk :)

Siri

19.04.2017 kl.20:27

Får dere mulighet til å kjøpe huset hvis dere ikke vinner? Heier på dere :-)

husetlinnogtina

20.04.2017 kl.09:29

Siri: Hei! Det vet vi ikke :-)

Camilla

19.05.2017 kl.20:10

Hvor er stuebordet kjøpt? 😍

husetlinnogtina

25.05.2017 kl.13:06

Camilla: det er kjøpt på bohus??

Skriv en ny kommentar

husetlinnogtina

husetlinnogtina

0, Nes i Akershus

Vi er Linn og Tina fra TV2 sitt nye program HUSET. Onsdager kl 20:00

Kategorier

Arkiv

hits