Det aller viktigste i livet

Når ikke alt går etter planen
 

 

Dette rommet skal bli Andrea sitt rom, her skal hun finne ro og fred. ( om vi vinner) Det er alltid sånn at man ønsker å gjøre det beste for barna sine, og i den situasjonen vi står i nå med 2 dager på å ferdigstille håper vi at vi greier å komme i mål med det vi har tenkt. Den største utfordringen er alltid søvn, tørketid og om ting ikke går som planlagt, for da får vi ikke gjort om igjen.

Vi har funnet glittermaling, en rosa og en sølv! Den rosa maler vi på den ene langveggen. Glittermaling er ikke enkelt å male med, her ser man hvert eneste rulletak med malingsrulla. Den ser nesten ut som øyenskygge. Den er kul til ei som snart er ?liten? ungdom. Selv om vi skulle ønske den var enklere å male med og at det ikke ble så skjoldete.

Taket skulle bli etter det vi hadde tenkt helt fantastisk, men det viser seg at denne malingen er vanskeligere en vi trodde. Det ble skjoldete og ikke like glansfullt som vi hadde  ønsket. Vi rekker ikke sparkle ned taket og male det på nytt, for glittermalingen gir skikkelig struktur og det ville blitt enda mer katastrofe om vi hadde malt over ( ikke at vi hadde hatt tid til det)

 

Samtidig er det viktig å huske på at malingen "strør" glitter overalt når man maler med den, så man skinner virkelig etter å ha malt med den.

 

Marco Polo heter malingen å er kjøpt på en fargehandel på Jessheim.

Alle møblene som rommet består av er kjøpt på IKEA, skrivepult, seng og garderobeløsningen.

I og med at vi bare har to dager på oss rekker vi ikke å bestille garderobeskap eller skyvedører. Dermed må vi lage en liten løsning der vi trekker en vaier og henger opp gardiner for å skjule garderoben. Dersom vi hadde hatt lengre tid og eventuelt vinner huset vil det bli garderobeskap med skyvedører på rommet hennes.

 

De andre veggene i rommet er malt med nøytral. Og vi har malt bokstaven A for navnet hennes i magnetisk maling, her kan hun henge opp små lapper eller bilder om hun vil. Den magnetiske malingen er nesten helt magisk!

 

Det samme har vi gjort innerst på veggen mot døra, hele den ene siden er malt med magnetisk maling for huskelapper og annet gøy. 

Andrea betyr alt for oss og vi vil henne det aller beste hele tiden, denne gangen kom vi ikke i mål med dommernes hjerter og noe feil valg av maling i taket ble vi også kritisert for. Og vi vet at om vi hadde hatt tid hadde vi helt klart malt om det taket.

Det var en del som tok litt tid i dette rommet, vi møtte en del utfordringer med å få opp siste veggplatene og vi brukte en del tid på å skru sammen alle møblene fra IKEA. Vi er kanskje på det punktet hvor vi er mest slitne og har ekstremt mangel på søvn. Men vi har en videre plan med rommet til Andrea, så følg med!

Noe som også var veldig stas for Andrea var at hun fikk møte klaus, det var stort! 


Klem Linn og Tina <3
 

5 kommentarer

Trude

03.05.2017 kl.22:39

Hei!

Veldig fint sluttresultat :D

Lurer på om det finnes en plass en liste over hva dere har brukt på rommene :)

Og så lurer jeg på hva heter magnetmalingen? :)

husetlinnogtina

06.05.2017 kl.23:49

Trude: Hei Trude! Det ligger skrevet inn i blogginnleggene og dersom der er noe spesifikt vi har glemt og du ønsker svar er det bare å spørre :-) Magnetmalingen er kjøpt på Coop Obs bygg og heter magnetique paint, spør etter magnetisk maling og jeg er helt sikker på at de vet hva du skal ha :-)

hege sjøli martinsen

04.05.2017 kl.08:58

døkk er flinke <3

husetlinnogtina

06.05.2017 kl.23:50

hege sjøli martinsen: Takk <3

Hei

04.05.2017 kl.19:41

Dere er veldig flinke stå på videre :)

husetlinnogtina

06.05.2017 kl.23:50

Hei: tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

husetlinnogtina

husetlinnogtina

0, Nes i Akershus

Vi er Linn og Tina fra TV2 sitt nye program HUSET. Onsdager kl 20:00

Kategorier

Arkiv

hits